InloggenGebruikersnaamWachtwoord
Log me automatisch in bij elk bezoek    
Registreer
Registreer
Zoeken
Zoeken
Log in om je privé berichten te bekijken
Log in om je privé berichten te bekijken
Forum index » Belgacom TV
Belgacom TV
 
Zenderaanbod
 Zenderaanbod 

Interactiviteit
 Interactiviteit 

Wat is nodig?
 Wat is nodig? 

Wat kost het?
 Wat kost het? 

Installatie
 Installatie 

Forum index  Forum index
Belgacom TV  Belgacom TV
Code voor afstandsbediening Magnum TV  Code voor afstandsbediening Magnum TV
Dit forum is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten of onderwerpen is niet mogelijk   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp
Code voor afstandsbediening Magnum TV
Auteur Bericht
Wax
Gast





Bericht Gepost op: Wo 11 Jul. 2007 - 21:16 
   Onderwerp: Code voor afstandsbediening Magnum TV
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Hallo

Ik heb een magnum tv van aldi en wil nu mijn belgacom tv afstandsbediening afstellen op dit toestel. In de lijst van Belgacom staat dit toestel er echter niet bij, en op hun helpdesk konden ze me ook niet helpen. Weet iemand welke 4-cijfer code ik moet gebruiken? (ik heb gezien dat bij telenet er precies maar 3 cijfers nodig zijn, wat is het verschil??)
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bowdigi



Geregistreerd op: 19-12-2005
Berichten: 1045
Woonplaats: Rand van de beschaving

Bericht Gepost op: Wo 11 Jul. 2007 - 21:33 
   Onderwerp: Re: Code voor afstandsbediening Magnum TV
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Heb je al eens geprobeerd contact op te nemen met het servicecenter van Aldi, hier hebben ze ook een forum en kunnen ze je misschien helpen.
kijk hier eens : http://www.gsc.be/
Hopelijk kan men je helpen.
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Joris84



Geregistreerd op: 12-7-2007
Berichten: 2

Bericht Gepost op: Do 12 Jul. 2007 - 21:11 
   Onderwerp: Re: Code voor afstandsbediening Magnum TV
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Probeer eens 0309
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Mette
Gast





Bericht Gepost op: Wo 18 Jul. 2007 - 12:48 
   Onderwerp: Re: Code voor afstandsbediening Magnum TV
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

0009 werkte voor mij
Naar boven Naar onderkant van pagina
Gast






Bericht Gepost op: Ma 06 Aug. 2007 - 21:55 
   Onderwerp: Re: Code voor afstandsbediening Magnum TV
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Tnx voor deze tip, had ik ook net nodig.
Naar boven Naar onderkant van pagina
Gast






Bericht Gepost op: Di 14 Aug. 2007 - 20:18 
   Onderwerp: Re: Code voor afstandsbediening Magnum TV
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Hallo,

Ik heb ook een magnum tv. En mijn afstandbediening werkt.
Probleem bij mij is dat ik nog steeds de afstandsbediening van m'n tv nodig heb om deze op 'AV' te zetten. Weet iemand hoe ik dat kan oplossen?
Naar boven Naar onderkant van pagina
Gast






Bericht Gepost op: Wo 04 Feb. 2009 - 8:26 
   Onderwerp: Re: Code voor afstandsbediening Magnum TV
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Heb hetzelfde probleem. GSC bestaat niet meer, weet er iemand waar ik de nodige info kan krijgen? Of de code?
Naar boven Naar onderkant van pagina
illya89
Gast





Bericht Gepost op: Wo 11 Mrt. 2009 - 12:37 
   Onderwerp: Re: Code voor afstandsbediening Magnum TV
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Bij mij als ik 0309 doe dan gaat de tv met de (') (powerknap) een kanaal naar boven en met 0 en 1 moet je luider zetten en zachter zijn er nog andere mogelijkheden?

MVG Illya
Naar boven Naar onderkant van pagina
Gast






Bericht Gepost op: Za 14 Mrt. 2009 - 10:30 
   Onderwerp: Re: Code voor afstandsbediening Magnum TV
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Indien je de afstandsbediening behorende bij de HD decoder hebt:


Automatische configuratie:

1) Zet afstandsbediening op TV mode (rode led) met de pijltjes links bovenaan.

2) Druk cijfers 1 en 3 gelijktijdig in tot de rode led 2 maal knippert.

3) Druk de aan/uit knop van de afstandsbediening rechts bovenaan ingedrukt tot je televisietoestel in Stand by springt en laat dan onmiddellijk de aan/uit knop los.

Normaal is nu de afstandbediening geconfigureerd. Opgelet: Het kan zijn dat je de aan/uit knop tot een minuut moet inhouden. Meestal moet de AV knop (scherm met pijltje) achteraf nog manueel worden ingesteld. Zie hieronder.


Manuele configuratie specifieke knop:

1) Zet afstandsbediening op TV mode (rode led) met de pijltjes links bovenaan.

2) Druk cijfers 1 en 6 gelijktijdig in tot de rode led 2 maal knippert.

3) Druk 'rec' knop gelijktijdig in met de knop dewelke je wilt instellen (bvb: AV knop) tot de rode led 2 maal knippert.

4) Richt de originele afstandsbediening naar het oog van de belgacom afstandsbediening en druk de knop in op je origingele afstandbediening dewelke je wilt configureren (bvb: de AV knop) en hou deze ingedrukt tot de rode led opnieuw 2 keer knippert.

5) Druk op de ok knop op de belgacom afstandsbediening.

6) Indien het niet de eerste keer lukt (knoppen moeten echt mooi gelijktijdig worden ingedrukt) kan je dit opnieuw proberen.

Success !!!
Naar boven Naar onderkant van pagina
bert
Gast





Bericht Gepost op: Di 04 Jan. 2011 - 10:01 
   Onderwerp: Re: Code voor afstandsbediening Magnum TV
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Gast schreef:
Hallo,

Ik heb ook een magnum tv. En mijn afstandbediening werkt.
Probleem bij mij is dat ik nog steeds de afstandsbediening van m'n tv nodig heb om deze op 'AV' te zetten. Weet iemand hoe ik dat kan oplossen?



Ik zit met hetzelfde probleem
heb geen afstandbediening en kan enkel digiboxkanaal krijgen

ik kan zo men playstation niet spelen als ik hem niet op av kanaal krijg

iemand tips om te helpen

mvg
Naar boven Naar onderkant van pagina
Thobias
Gast





Bericht Gepost op: Ma 23 Jul. 2012 - 18:42 
   Onderwerp: Re: Code voor afstandsbediening Magnum TV
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Mijn afstandbediening geeft aan dat ze werkt als ik een knopje indruk, maar toch gebeurt er niets op het scherm. Is er een manier om je toestel op AV te zetten zonder afstandbediening? Of om diezelfde afstandsbediening terug te laten werken?
Groetjes Thobias.
Naar boven Naar onderkant van pagina
« Vorig onderwerp - Volgend onderwerp »
Weergave berichten vanaf:     Sorteer berichten:  
Dit forum is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten of onderwerpen is niet mogelijk   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp
Forum index  Forum index
Belgacom TV  Belgacom TV
Code voor afstandsbediening Magnum TV  Code voor afstandsbediening Magnum TV
Klik hier voor de andere onderwerpen over Belgacom TV
Pagina 1 van 1
Tijden zijn in GMT + 1 uur

 
Ga naar:  


 
 
Powered by phpBB Group © 2001, 2005
iCGstation by Ray - iOptional © 2003, 2004
Copyright © 2007 iDTV website







Meer info Meer infoMeer info
Belgacom TV

iN.Di

Telenet Digital TV

TV Vlaanderen

Prime