InloggenGebruikersnaamWachtwoord
Log me automatisch in bij elk bezoek    
Registreer
Registreer
Zoeken
Zoeken
Log in om je privé berichten te bekijken
Log in om je privé berichten te bekijken
Forum index » Settopbox Belgacom
Settopbox Belgacom
 
Forum index  Forum index
Settopbox Belgacom  Settopbox Belgacom
Afstandsbediening decoder  Afstandsbediening decoder
Dit forum is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten of onderwerpen is niet mogelijk   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp
Afstandsbediening decoder
Auteur Bericht
tommy
Gast





Bericht Gepost op: Di 20 Okt. 2009 - 18:20 
   Onderwerp: Afstandsbediening decoder
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Hey,

Ik heb sinds enkele maanden belgacom tv en ondervind steeds meer problemen met mijn afstandsbediening. Deze reageert niet op de decoder en soms heel moeizaam maar perfect op mijn tv (philips)
Naar boven Naar onderkant van pagina
natte



Geregistreerd op: 27-9-2006
Berichten: 1222

Bericht Gepost op: Di 20 Okt. 2009 - 19:02 
   Onderwerp: Re: Afstandsbediening decoder
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

ander baterijen bijvoorbeeld
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
tommy
Gast





Bericht Gepost op: Wo 21 Okt. 2009 - 19:38 
   Onderwerp: Re: Afstandsbediening decoder
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

natte schreef:
ander baterijen bijvoorbeeld


Maar het werkt wel perfect op de gewone tv, het is enkel op de decoder.
Naar boven Naar onderkant van pagina
ErikAlbert



Geregistreerd op: 17-10-2008
Berichten: 983
Woonplaats: Borgerhout

Bericht Gepost op: Di 27 Okt. 2009 - 1:09 
   Onderwerp: Re: Afstandsbediening decoder
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Ik zou de batterijen toch vervangen door nieuwe ECHTE batterijen, geen oplaadbare en dan terug proberen. Je decoder zal misschien niet reageren omdat het signaal sterker moet zijn omdat die decoders niet van het beste materiaal gemaakt worden. Als die bijgeleverde batterijen bijna op zijn, dan zal het signaal niet sterk genoeg zijn voor je decoder, maar wel genoeg voor je TV, die van veel beter materiaal gemaakt is.
Betrouw NOOIT bijgeleverde batterijen en altijd beginnen met nieuwe echte batterijen, oplaadbare batterijen kan je altijd later uitproberen.

Is je decoder zodanig opgesteld dan je afstandsbediening naar de decoder gericht kan worden zonder obstakels ?
Is de plaats op de decoder, waar het signaal ontvangen wordt nog proper genoeg om het signaal te ontvangen. Er hangt misschien een doorschijnende langzaam vuil geworden folie over, die niet verwijdert werd tijdens het uitpakken. Er hangt misschien mosterd of confituur over door vuile vingers tijdens het verorberen van een TV-snoepje of maaltijd, een verdwaalde spermavlok, enz.

Als ik alles geprobeerd had, zou ik zonder aarzelen die afstandsbediening inruilen voor een nieuwe.
Nooit compassie hebben met een provider, want die heeft die ongewenste decoder opgedrongen aan jou. Hij is de rechtstreekse oorzaak van jouw probleem en daardoor de dader, niet jij.
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Hakske



Geregistreerd op: 18-10-2009
Berichten: 56
Woonplaats: Genk

Bericht Gepost op: Wo 28 Okt. 2009 - 20:40 
   Onderwerp: Re: Afstandsbediening decoder
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Zappen gaat bij Belgacom TV zowiezo trager dan op kabel TV maar natuurlijk niet overdreven.

Andere batterijen zouden al een optie kunnen zijn Smile

Wat voor TV-toestel is het? Er is een probleem bekend bij Belgacom dat sommige tv's (bv. de Philips Ambilight toestellen) het infrarood signaal storen van de Belgacom TV afstandsbediening. De afstandsbediening kan eventueel vervangen worden (misschien zelfs de decoder), maar het kan natuurlijk ook aan een probleem met de lijn liggen. Een film opzetten, bellen naar 0800 22 800, speaker op en wachten wat ze zeggen daar Smile

Er zijn zeer weinig klanten die dit probleem eigenlijk nog hebben.

Binnenkort komt er trouwens een nieuwe decoder uit, dan is dat probleem misschien verholpen.
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Gast






Bericht Gepost op: Wo 04 Nov. 2009 - 21:55 
   Onderwerp: afstandsbediening
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Ik heb hetzelfde probleem. Batterijen vervangen, alles geprobeerd.

Zet je Philips-tv eens uit en probeer dan uw decoder/settop eens. Je zal zien dat hij werkt.

Maar dan begint het probleem... Volgens de man van Belgacom heeft het te maken met backlight (!?) van de Philips tv. Het probleem moet opgelost worden bij het tv-toestel zelf. Bedoelde hij ambilight? Dat heb ik niet.

Begin er maar aan Evil or Very Mad
Naar boven Naar onderkant van pagina
leo belgicus
Gast





Bericht Gepost op: Wo 04 Nov. 2009 - 22:37 
   Onderwerp: HD afstandsbediening
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Beste gast Tommy,

probeer uw Philips-tv eens terug naar fabrieksinstellingen te zetten.

En laat eens iets weten op dit forum

Leo - Hoogstraten leo.vanriel(at)scarlet.be
Naar boven Naar onderkant van pagina
« Vorig onderwerp - Volgend onderwerp »
Weergave berichten vanaf:     Sorteer berichten:  
Dit forum is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten of onderwerpen is niet mogelijk   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp
Forum index  Forum index
Settopbox Belgacom  Settopbox Belgacom
Afstandsbediening decoder  Afstandsbediening decoder
Klik hier voor de andere onderwerpen over Settopbox Belgacom
Pagina 1 van 1
Tijden zijn in GMT + 1 uur

 
Ga naar:  


 
 
Powered by phpBB Group © 2001, 2005
iCGstation by Ray - iOptional © 2003, 2004
Copyright © 2007 iDTV website







Meer info Meer infoMeer info
Belgacom TV

iN.Di

Telenet Digital TV

TV Vlaanderen

Prime