InloggenGebruikersnaamWachtwoord
Log me automatisch in bij elk bezoek    
Registreer
Registreer
Zoeken
Zoeken
Log in om je privé berichten te bekijken
Log in om je privé berichten te bekijken
Digitale TV - Forum index

Digitale TV - Forum regels en voorwaarden

Deze forum regels en voorwaarden kunnen te allen tijde - hetzij op initiatief van de site beheerders en moderators, hetzij op verzoek van gebruikers - worden aangepast.

Een forum is een virtuele ontmoetingsplaats, waar je je mening kwijt kan over een bepaald onderwerp, of zelf een te bediscussiėren onderwerp kan aanbrengen. En net als bij een gewoon gesprek zijn er een aantal (beleefdheids)regels die ervoor zorgen dat de communicatie voor iedereen aangenaam verloopt.

De beheerders en moderators van dit forum zullen proberen ongewenst materiaal zo snel mogelijk te verwijderen van de site. Het is echter onmogelijk om ieder bericht onmiddellijk te controleren. Door in te stemmen met de voorwaarden erken je dat alle berichten op dit forum de meningen en gezichtspunten van de gebruikers zijn en niet van de beheerders, moderators of webmaster (behalve bij de berichten die door deze mensen geplaatst zijn). Het beheer kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van berichten van gebruikers.

Berichten moeten geplaatst worden in de daarvoor bedoelde fora. Iedere gebruiker wordt geacht de forum omschrijving te lezen voordat hij of zij een bericht plaatst. Nieuwe sub-fora kunnen altijd aangevraagd worden.

Gebruikers dienen hun berichten zo te formuleren dat direct duidelijk is wat ermee bedoeld wordt, ook de titel dient aan te geven waar het bericht betrekking op heeft.

Als gebruiker geef je verder aan dat je geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, sexueel-georienteerde berichten plaatst. Verder dien je je te houden aan de van toepassing zijnde wetten en regels. Je plaatst als gebruiker normaal geschreven teksten in een bericht of onderwerp. Hieronder wordt verstaan dat een gebruiker geen berichten plaats met alleen maar grote getallen emoticons, alleen maar extreem grote of extreem kleine tekst of berichten volledig in hoofdletters. Tevens wordt het overvloedig gebruik van leestekens niet gewaardeerd. Hieronder wordt verstaan het herhaaldelijk gebruiken van bijv. !! of ?? tekens.

Als je je niet houdt aan deze voorwaarden of aanwijzingen van het beheer niet volgt kan je meteen en permanent verbannen worden en zal eventueel je service provider op de hoogte worden gesteld van je gedrag.

Het beheer van de site heeft het recht alle berichten te verwijderen, bewerken, verplaatsen en hebben het recht onderwerpen en forums te sluiten op het moment dat zij dit passend vinden. Het e-mailadres dat je opgeeft wordt alleen gebrukt voor het bevestigen van je account en wachtwoord en voor het verzenden van een nieuw wachtwoord als je je wachtwoord vergeet.

Het beheer van de site is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van de gebruikers en bezoekers van het forum van essentieel belang is voor onze activiteiten. Persoonlijke gegevens van gebruikers en bezoekers worden daarom met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd.


 
 
Powered by phpBB Group © 2001, 2005
iCGstation by Ray - iOptional © 2003, 2004
Copyright © 2009 iDTV website