InloggenGebruikersnaamWachtwoord
Log me automatisch in bij elk bezoek    
Registreer
Registreer
Zoeken
Zoeken
Log in om je privé berichten te bekijken
Log in om je privé berichten te bekijken
Digitale TV - Forum index » Settopbox Belgacom
Settopbox Belgacom
 
Digitale TV - Forum index  Digitale TV - Forum index
Settopbox Belgacom  Settopbox Belgacom
display belgacom box  display belgacom box
Dit forum is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten of onderwerpen is niet mogelijk   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp
display belgacom box
Auteur Bericht
bartman



Geregistreerd op: 12-1-2006
Berichten: 88

Bericht Gepost op: Di 15 Dec. 2009 - 11:48 
   Onderwerp: display belgacom box
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Recent heeft vriendin de nieuwste hd-belgacom box geinstalleerd en ze vroeg mij af of het klopt dat wanneer ze de box uitschakelt (dus in standby zet, niet de stekker eruit), dat er dan totaal niets op de display komt, niks lampje of klokje? Wel is het zo dat na uitschakeling het lampje tv op de bbox2 heftig tekeer gaat
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Hakske



Geregistreerd op: 18-10-2009
Berichten: 56
Woonplaats: Genk

Bericht Gepost op: Wo 16 Dec. 2009 - 8:07 
   Onderwerp: Re: display belgacom box
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Is normaal, en het geflikker op de BBox2 is ook normaal.
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
ErikAlbert



Geregistreerd op: 17-10-2008
Berichten: 983
Woonplaats: Borgerhout

Bericht Gepost op: Wo 16 Dec. 2009 - 15:19 
   Onderwerp: Re: display belgacom box
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Niets op de display bij standby en hevig geflikker van een lampje. Niet bepaald een geruststellende signalisatie voor een doorsnee-mens. Shame on you Belgacom.
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Hakske



Geregistreerd op: 18-10-2009
Berichten: 56
Woonplaats: Genk

Bericht Gepost op: Wo 16 Dec. 2009 - 18:48 
   Onderwerp: Re: display belgacom box
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

ErikAlbert schreef:
Niets op de display bij standby en hevig geflikker van een lampje. Niet bepaald een geruststellende signalisatie voor een doorsnee-mens. Shame on you Belgacom.


Ok als je echt iets zoekt om over te klagen kan daar eventueel wel de eerste klacht van gemaakt worden Confused Bij de honderden mensen waar ik geweest ben heeft er nog nooit iemand daar iets over gezegd.
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
natte



Geregistreerd op: 27-9-2006
Berichten: 1222

Bericht Gepost op: Wo 16 Dec. 2009 - 21:11 
   Onderwerp: Re: display belgacom box
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

hakske ea met pensioen veel tijd alhoewel hahaha
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
bartman



Geregistreerd op: 12-1-2006
Berichten: 88

Bericht Gepost op: Wo 16 Dec. 2009 - 21:11 
   Onderwerp: Re: display belgacom box
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

dan zal dit toch één van de zeldzame media toestellen zijn die ik ken waar geen klokje op staat, gelukkig hebben we nog de dvdspeler mèt klokje
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Gast






Bericht Gepost op: Wo 16 Dec. 2009 - 22:12 
   Onderwerp: Re: display belgacom box
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

ook handig: een horloge, klok aan de muur, wekkerradio, microgolf....enzovoorts
Naar boven Naar onderkant van pagina
Gast






Bericht Gepost op: Za 13 Feb. 2010 - 14:30 
   Onderwerp: Re: display belgacom box
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Ik zou liever de display minder stek willen zien , dat blauwe display in een donkere huiskamer als je naar TV kijkt is echt wel storend.
Naar boven Naar onderkant van pagina
master-magic



Geregistreerd op: 6-10-2005
Berichten: 2952
Woonplaats: Oost-vl Gent

Bericht Gepost op: Zo 14 Feb. 2010 - 7:14 
   Onderwerp: Re: display belgacom box
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

of miss een optie in de instellingen dat je die display kan aanpassen van sterkte zodat dit niet sterk overkomt zoals het nu is.
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
« Vorig onderwerp - Volgend onderwerp »
Weergave berichten vanaf:     Sorteer berichten:  
Dit forum is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten of onderwerpen is niet mogelijk   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp
Digitale TV - Forum index  Digitale TV - Forum index
Settopbox Belgacom  Settopbox Belgacom
display belgacom box  display belgacom box
Klik hier voor de andere onderwerpen over Settopbox Belgacom
Pagina 1 van 1
Tijden zijn in GMT + 1 uur

 
Ga naar:  


 
 
Powered by phpBB Group © 2001, 2005
iCGstation by Ray - iOptional © 2003, 2004
Copyright © 2009 iDTV website