InloggenGebruikersnaamWachtwoord
Log me automatisch in bij elk bezoek    
Registreer
Registreer
Zoeken
Zoeken
Log in om je privé berichten te bekijken
Log in om je privé berichten te bekijken
Digitale TV - Forum index » Belgacom TV
Belgacom TV
 
Zenderaanbod
 Zenderaanbod 

Interactiviteit
 Interactiviteit 

Wat is nodig?
 Wat is nodig? 

Wat kost het?
 Wat kost het? 

Installatie
 Installatie 

Digitale TV - Forum index  Digitale TV - Forum index
Belgacom TV  Belgacom TV
Ruckus  Ruckus
Dit forum is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten of onderwerpen is niet mogelijk   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3  Volgende Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp
Ruckus
Auteur Bericht
Gast






Bericht Gepost op: Do 20 Mrt. 2008 - 22:13 
   Onderwerp: Re: Ruckus
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

heb belgacom tv met ruckus , een groot probleem, werkt alleen als het in dezelfde kamer staat , zelf 1 verdiep hoger pal boven de ontvanger, en op houten vloer, dus geen beton tussen werkt het niet of zeer slecht, konstant storingen, en bij klachten over de ruckus, enkel als antwoord, als je problemen hebt moet bekabelen
Naar boven Naar onderkant van pagina
Gast






Bericht Gepost op: Do 20 Mrt. 2008 - 22:20 
   Onderwerp: Re: Ruckus
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Gast schreef:
Spacecowboy schreef:
Ik heb nu toch flink storing via Ruckus.

Afstand is op 20mtr zonder dikke muren. Wel staat de ontvanger naast een conventionele TV. kan dit iets uitmaken? deze kwaliteit is niet echt super.

Iemand anders met deze ervaring?


Je moet de default settings aanpassen (inloggen op de ruckus op 192.168.2.1)
Daar staat de kwaliteit op default. Zet die op 54Mbps.



hoe kan ik die setting uitvoeren kan je mij mailen: karel.torremans@skynet.be, bedankt alvast, heb veel problemen met de ruckus
Naar boven Naar onderkant van pagina
master-magic



Geregistreerd op: 6-10-2005
Berichten: 2952
Woonplaats: Oost-vl Gent

Bericht Gepost op: Do 20 Mrt. 2008 - 22:30 
   Onderwerp: Re: Ruckus
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

allee hup,spammachine's weer werk Wink
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
Gast






Bericht Gepost op: Za 07 Mrt. 2009 - 13:36 
   Onderwerp: Re: Ruckus
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

master-magic schreef:
allee hup,spammachine's weer werk Wink


192.168.2.1 voor de ruckus? ik kan enkel 192.168.1.1 bereiken hoor
Naar boven Naar onderkant van pagina
Gast






Bericht Gepost op: Zo 08 Mrt. 2009 - 18:49 
   Onderwerp: Re: Ruckus
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Hopelijk heb je geen alarm sensoren in huis want deze kunnen ruckus signaal verstoren.

Plaats ook de zender van de ruckus niet te dicht bij je modem.
Naar boven Naar onderkant van pagina
Gast






Bericht Gepost op: Di 24 Nov. 2009 - 10:36 
   Onderwerp: Re: Ruckus
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Ik heb van mijn ouders hun ruckus apparatuur gekregen. Een zender en een ontvanger. Klopt het dat er geen stroomadapters bijzitten? Als de Ruckus aansluit, gaan er geen lampjes branden.
Naar boven Naar onderkant van pagina
Ivo
Gast





Bericht Gepost op: Di 24 Nov. 2009 - 23:10 
   Onderwerp: Re: Ruckus
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Elke Ruckus wordt gevoed met een adaptor.
In gebruik branden de 4 groene lampjes.

Zonder stroom zal het niet gaan vrees ik ...
Naar boven Naar onderkant van pagina
Johan 2
Gast





Bericht Gepost op: Zo 12 Sep. 2010 - 11:24 
   Onderwerp: Re: Ruckus
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Ruckus werkt echt perfect. Zeer goede kwaliteit en makkelijk te installeren.

Maar natuurlijk is een kabel nog beter.

Maar als je geen plaats hebt om een kabel te leggen is Ruckus zeer goed.
Naar boven Naar onderkant van pagina
Frankie
Gast





Bericht Gepost op: Za 04 Dec. 2010 - 22:45 
   Onderwerp: ruckus
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

ruckus werkt perfect, alleen heb nu 2de tv bij en moeten ruckus bijkopen, wat blijkt, is nu hd, mijn andere ruckus zijn gewone dus moet ik die ook vervangen, = 3 nieuwe aankopen en mn oude in de vuilnisbak werpen= 100 euro wegwerpen, hallo kan men die niet inleveren? en in belgacomwinkel mogen ze wel meer uitleg geven, gelukkig zijn de mensen van de helpdesk vriendelijk en behulpzaam
Gast schreef:
Ter verduidelijking van de ruckus.

De ruckus is als wifi unit op een pc te gebruiken. Door naar de media adapter zelf te surfen. Heb je echter een combo set dan kan je dit ook gebruiken ter vervanging van een netwerkkabel. Doe ik zelf regelmatig.

Je kunt ook het netwerk vinden met netstumbler. Echter zie je vaak 2 netwerken, op verschillende kanalen met vrijwel gelijke namen. Daar zit nou net de kracht van de ruckus. Het systeem gebruikt 2 kanalen tegelijk, kon daardoor al eigenlijk 2*54 mbps maar heeft daardoor altijd een uitwijkmogelijkheid.

Letop de mogelijkheden via de webinterface worden niet ondersteund. Trial and error and de ruckus website.

Binnenkort gaat vdsl2 van start, de ruckus zal hiervoor niet meer voldoen om hdtv signalen over te brengen.
Naar boven Naar onderkant van pagina
Gast






Bericht Gepost op: Zo 05 Dec. 2010 - 14:05 
   Onderwerp: Re: Ruckus
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

[quote="Gast"]heb belgacom tv met ruckus , een groot probleem, werkt alleen als het in dezelfde kamer staat , zelf 1 verdiep hoger pal boven de ontvanger, en op houten vloer, dus geen beton tussen werkt het niet of zeer slecht, konstant storingen, en bij klachten over de ruckus, enkel als antwoord, als je problemen hebt moet bekabelen[/quote]
Naar boven Naar onderkant van pagina
'Gast'
Gast





Bericht Gepost op: Vr 25 Feb. 2011 - 15:19 
   Onderwerp: Ruckus
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Ik heb de overstap gemaakt naar VDSL2 om in HD te kunnen kijken. De verbinding tussen moden en decoder gebeurd via een pas aangekochty Ruckus HD pakket.

De installatie verloopt normaal maar bij het tv kijken hapert de boel. Ik kan telkens enkele seconden naar een zender kijken waarna steeds weer de boodschap komt 'Zender tijdelijk onbeschikbaar'.
Wanneer er gezapt wordt naar een andere zender komt er opnieuw enkele seconden beeld, gevolgd door dezelfde boodschap.

Met de LAN kabel heb ik dit probleem niet.

Heeft iemand een idee wat er mis is? Moet ik manueel iets veranderen aan de instellingen van de Ruckus? Moet dat dan bij beide toestellen of alleen bij de witte die naast de modem staat?
Naar boven Naar onderkant van pagina
« Vorig onderwerp - Volgend onderwerp »
Weergave berichten vanaf:     Sorteer berichten:  
Dit forum is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten of onderwerpen is niet mogelijk   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3  Volgende Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp
Digitale TV - Forum index  Digitale TV - Forum index
Belgacom TV  Belgacom TV
Ruckus  Ruckus
Klik hier voor de andere onderwerpen over Belgacom TV
Pagina 2 van 3
Tijden zijn in GMT + 1 uur

 
Ga naar:  


 
 
Powered by phpBB Group © 2001, 2005
iCGstation by Ray - iOptional © 2003, 2004
Copyright © 2009 iDTV website