InloggenGebruikersnaamWachtwoord
Log me automatisch in bij elk bezoek    
Registreer
Registreer
Zoeken
Zoeken
Log in om je privé berichten te bekijken
Log in om je privé berichten te bekijken
Digitale TV - Forum index » Decoder INDI
Decoder INDI
 
Digitale TV - Forum index  Digitale TV - Forum index
Decoder INDI  Decoder INDI
HD digibox INDI  HD digibox INDI
Dit forum is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten of onderwerpen is niet mogelijk   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk Ga naar pagina 1, 2  Volgende Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp
HD digibox INDI
Auteur Bericht
josl



Geregistreerd op: 2-7-2009
Berichten: 10

Bericht Gepost op: Wo 03 Mrt. 2010 - 10:20 
   Onderwerp: HD digibox INDI
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Ik krijg nu de melding smartkaarrt moet geactiveerd worden
maar ik heb nog beeld wat moet ik nu doen
ik heb deze over gekocht ong een jaar geleden
en heeft altijd goed gewerkt


mvg josl
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
ErikAlbert



Geregistreerd op: 17-10-2008
Berichten: 983
Woonplaats: Borgerhout

Bericht Gepost op: Wo 03 Mrt. 2010 - 20:51 
   Onderwerp: Re: HD digibox INDI
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

En je weet niet waarom je smartcard is gedeaktiveerd ? Zelfs geen vermoeden ?

Als een Telenet/Indi-decoder meer dan 2 maanden zonder stroom staat, wordt je smartcard gedeaktiveerd.
Als je Telenet/Indi-decoder geregistreerd staat op een andere naam, die niet overeenstemt met de naam van je Telenet-Jaarabonnement voor Telenet Digitale TV, wordt je smartcard gedeaktiveerd omdat je dan als mogelijke zwartkijker beschouwd wordt, terecht of onterecht, speelt geen rol.
Aangezien je hem gekocht hebt van iemand anders, zou dit de reden kunnen zijn waarom Telenet je smartcard heeft gedeaktiveerd omdat de namen niet in orde zouden kunnen zijn. Ik kan ook niet weten wat jij allemaal gedaan hebt voor die gekochte digibox en Telenet heeft tijd nodig om die controles te doen want er zijn VEEL abonnees.

Telenet beschouwt INDI-decoders als afgeschreven. Ik denk niet dat het gemakkelijk zal zijn om daar nog een geldige smartcard voor te krijgen in een Telenet-winkel. Je kan natuurlijk altijd proberen.

Normaal gezien zal de Telenet-winkel een Telenet-HD-digibox aanbevelen met een geaktiveerde smartcard en een aktivatiekost van €50,00. Huurprijs €6,00 per maand.
Als "kijken" genoeg is voor jou is een Telenet-HD-digibox goed genoeg.
Als "kijken" niet genoeg is en je wil ook "opnemen", dan neem je beter een Telenet-HD-digicorder aan €8,00 per maand.

Je kan ook bellen naar de helpdesk en vragen wat je moet doen.
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
natte



Geregistreerd op: 27-9-2006
Berichten: 1222

Bericht Gepost op: Vr 05 Mrt. 2010 - 20:06 
   Onderwerp: Re: HD digibox INDI
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

nog beter ga naar telenetverdeelcerntrum
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
josl



Geregistreerd op: 2-7-2009
Berichten: 10

Bericht Gepost op: Vr 05 Mrt. 2010 - 21:19 
   Onderwerp: Re: HD digibox INDI
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

natte schreef:
nog beter ga naar telenetverdeelcerntrum

Bedankt voor de info
Maar ik had een mail gedaan naar telenet en die hebben gisteren middag
de kaart geactiveerd en moest twee uur wachten maar er is nog steeds
geen beeld erg he wat een service !

mvg jos
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
josl



Geregistreerd op: 2-7-2009
Berichten: 10

Bericht Gepost op: Za 06 Mrt. 2010 - 10:10 
   Onderwerp: Re: HD digibox INDI
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

natte schreef:
nog beter ga naar telenetverdeelcerntrum


telenetverdeelcentrum en die kunnen mij helpen ? andere box aansmeren zeker !

mvg
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
ErikAlbert



Geregistreerd op: 17-10-2008
Berichten: 983
Woonplaats: Borgerhout

Bericht Gepost op: Za 06 Mrt. 2010 - 16:15 
   Onderwerp: Re: HD digibox INDI
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

josl schreef:

Bedankt voor de info
Maar ik had een mail gedaan naar telenet en die hebben gisteren middag
de kaart geactiveerd en moest twee uur wachten maar er is nog steeds
geen beeld erg he wat een service !

Dus je smartcard is terug geaktiveerd ?
Dan zou ik de indi-decoder resetten (terug-naar-fabrieksinstellingen) met die terug geaktiveerde smartcard en nadien al je persoonlijke instellingen terugzetten. De smartcard niet omgekeerd of achterstevoren in de decoder steken hé.
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
josl



Geregistreerd op: 2-7-2009
Berichten: 10

Bericht Gepost op: Za 06 Mrt. 2010 - 16:41 
   Onderwerp: Re: HD digibox INDI
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

ErikAlbert schreef:
josl schreef:

Bedankt voor de info
Maar ik had een mail gedaan naar telenet en die hebben gisteren middag
de kaart geactiveerd en moest twee uur wachten maar er is nog steeds
geen beeld erg he wat een service !

Dus je smartcard is terug geaktiveerd ?
Dan zou ik de indi-decoder resetten (terug-naar-fabrieksinstellingen) met die terug geaktiveerde smartcard en nadien al je persoonlijke instellingen terugzetten. De smartcard niet omgekeerd of achterstevoren in de decoder steken hé.


Heb ik al gedaan maar geen beeld gisteren nog een mail gedaan en vandaag
ook nog eens maar krijg er geen antwoord op dat is pas service als dat zo
verder gaat de ganse winkel van telenet aan de deur hier nu heb ook niets anders dan miserie

mvg jos
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
ErikAlbert



Geregistreerd op: 17-10-2008
Berichten: 983
Woonplaats: Borgerhout

Bericht Gepost op: Za 06 Mrt. 2010 - 17:06 
   Onderwerp: ls
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

josl schreef:

Heb ik al gedaan maar geen beeld gisteren nog een mail gedaan en vandaag
ook nog eens maar krijg er geen antwoord op dat is pas service als dat zo
verder gaat de ganse winkel van telenet aan de deur hier nu heb ook niets anders dan miserie

mvg jos

Ja een goede service kan je pas herkennen als je in de problemen zit.
Je moet er niet van verschieten, dat Telenet dit opzettelijk doet omdat je een Indi-decoder hebt, waar Telenet vanaf wil.
Telenet zit te wachten tot je je geduld verliest en overstapt op een Telenet-decoder.

Als Telenet een smartcard kan deaktiveren zonder problemen, moet het re-aktiveren van een smartcard ook peanuts zijn en als het daar dan toch verkeerd loopt, vind ik dat zeker verdacht.
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
josl



Geregistreerd op: 2-7-2009
Berichten: 10

Bericht Gepost op: Za 06 Mrt. 2010 - 17:29 
   Onderwerp: Re: ls
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

ErikAlbert schreef:
josl schreef:

Heb ik al gedaan maar geen beeld gisteren nog een mail gedaan en vandaag
ook nog eens maar krijg er geen antwoord op dat is pas service als dat zo
verder gaat de ganse winkel van telenet aan de deur hier nu heb ook niets anders dan miserie

mvg jos

Ja een goede service kan je pas herkennen als je in de problemen zit.
Je moet er niet van verschieten, dat Telenet dit opzettelijk doet omdat je een Indi-decoder hebt, waar Telenet vanaf wil.
Telenet zit te wachten tot je je geduld verliest en overstapt op een Telenet-decoder.

Als Telenet een smartcard kan deaktiveren zonder problemen, moet het re-aktiveren van een smartcard ook peanuts zijn en als het daar dan toch verkeerd loopt, vind ik dat zeker verdacht.


Dat klopt ja maar dan zijn ze mij als klant kwijt daar kunnen zeker van zijn
want het niet de eerste keer jaren geleden met de telefoon van telenet
tot ik ermee dreigde hun bazaar terug te sturen toen was het rap opgelost
dan nog niet te spreken van het stroom verbruik van hun spullen!

mvg jos
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
ErikAlbert



Geregistreerd op: 17-10-2008
Berichten: 983
Woonplaats: Borgerhout

Bericht Gepost op: Za 06 Mrt. 2010 - 18:48 
   Onderwerp: Re: HD digibox INDI
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Eindelijk nog eens iemand, die zijn woorden omzet in daden, net zoals ik.
Sinds 2010 heb ik Telenet Digitale TV ook buitengegooid, ik ben terug een analoge kijker geworden.
Ik had een indi-digibox, maar ik ergerde mij constant aan dat bakske omdat die alle digitale funkties van mijn Sony Digitale TV waardeloos heeft gemaakt.
In het begin, toen ik nog groen was, dacht ik een pure decoder te krijgen, maar die digibox = decoder + TV en een digicorder = decoder + TV + recorder.
Die digibox decodeert niet de kanalen van mijn TV-tuner, maar de kanalen van de decoder-tuner en daardoor hadden alle kanalen van mijn TV-tuner een zwart beeld, met uitzondering van 15 free-to-air kanalen, waarvan ik alleen één en canvas goed vondt, 2 kanalen !!! Pffft.
Dus alle digitale funkties van mijn TV, zoals favorieten, EPG, PIP, PAP, ... kon ik alleen gebruiken voor 2 digitale kanalen en dat deed bij mij de deur dicht.

Mijn TV kan en heeft alles wat een Indi-decoder kan, behalve decoderen.
Mijn Indi-decoder kan en heeft alles wat mijn TV kan, behalve het beeldscherm, dus die decoder gebruikt mijn dure TV als monitor.
Spijtig genoeg is het TV-gedeelte van een decoder minder goed en minder slim dan mijn TV.

Mijn indi-digibox gebruikt nog altijd kanaalhernummering, dat is een oude methode uit het analoge tijdperk.
Mijn indi-digibox heeft ook een EPG, maar die valt regelmatig uit.
Mijn indi-digibox heeft 3 keer zonder geluid gezeten op de HDMI-kabel, dus resetten.
Als ik mijn indi-digibox reset, moet ik een net-nummer 00001 opgeven, bij mijn TV staat alles op AUTO, die zoekt dat zelf uit en download dezelfde kanalen als die indi-digibox.
En ik kan nog zo'n tijdje doorgaan.

In feite bevat die indi-decoder een oude digitale tv, die allang voorbijgestreefd is door de grote merken om nog niet te zwijgen van de kinderziektes in de software van die decoders.
Wat ik de laatste maand heb gelezen over de problemen bij Belgacom-decoders, deed mijn haren naar omhoog gaan, dus die zijn zeker niet beter.
De zomer-update 2010 van Belgacom zal het probleem van handmatige opnames rond middernacht oplossen, want je kan b.v. niet opnemen van 23:00 tot 01:00 omdat het stop-uur groter moet zijn dan het start-uur, stommer kan het niet. Dat probleem was er zelfs niet bij de eerste recorders van de vorige eeuw, Belgacom heeft dat nu ontdekt en 6 maanden later gaat Belgacom dat oplossen in het jaar 2010 om te gieren. Rolling Eyes
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
yankeestar
Gast





Bericht Gepost op: Di 18 Jan. 2011 - 19:51 
   Onderwerp: indi telenet
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

je weet wat meer van Indi digicorder? ik heb er een overgekocht en wilde deze aktiveren, nu zegt Telenet dat dat niet kan in gemeente 2990 !!!

dit vind ik toch zeer raar, is het flauwekul om van de Indi recorder af te komen of zal het echt zijn?
Naar boven Naar onderkant van pagina
« Vorig onderwerp - Volgend onderwerp »
Weergave berichten vanaf:     Sorteer berichten:  
Dit forum is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten of onderwerpen is niet mogelijk   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk Ga naar pagina 1, 2  Volgende Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp
Digitale TV - Forum index  Digitale TV - Forum index
Decoder INDI  Decoder INDI
HD digibox INDI  HD digibox INDI
Klik hier voor de andere onderwerpen over Decoder INDI
Pagina 1 van 2
Tijden zijn in GMT + 1 uur

 
Ga naar:  


 
 
Powered by phpBB Group © 2001, 2005
iCGstation by Ray - iOptional © 2003, 2004
Copyright © 2009 iDTV website