InloggenGebruikersnaamWachtwoord
Log me automatisch in bij elk bezoek    
Registreer
Registreer
Zoeken
Zoeken
Log in om je privé berichten te bekijken
Log in om je privé berichten te bekijken
Digitale TV - Forum index » Decoder INDI
Decoder INDI
 
Digitale TV - Forum index  Digitale TV - Forum index
Decoder INDI  Decoder INDI
Smartcard (voormalig INDI) rechtstreeks in Flatscreen?  Smartcard (voormalig INDI) rechtstreeks in Flatscreen?
Dit forum is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten of onderwerpen is niet mogelijk   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp
Smartcard (voormalig INDI) rechtstreeks in Flatscreen?
Auteur Bericht
Wim_voormalig INDI



Geregistreerd op: 22-1-2011
Berichten: 1

Bericht Gepost op: Za 22 Jan. 2011 - 13:39 
   Onderwerp: Smartcard (voormalig INDI) rechtstreeks in Flatscreen?
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Sinds kortelings een van de velen waarvan plots de HD van de Digicorder stuk is gegaan en waarbij TELENET niet bereid is deze te herstellen.

Eerst dan maar zelf geprobeerd door nieuwe HardDisk te kopen en deze via bit per bit copy (copy van een werkend exemplaar van de buren) te vervangen maar blijkbaar zonder succes.

Mijn samsung beschikt over een slot waarin een adapter kan geplaatst worden zodat de Smartcard rechtstreeks in het TV scherm kan worden ingebracht.

Weet iemand of dit al werkt in België of eventueel wanneer dit beschikbaar zou komen ... in Nederland zou dit wél werken bij de plaatselijke providers. Als je de vraag stelt aan TELENET krijg je een ondudielijk antwoord, alsof dit technisch nog niet mogelijk zou zijn.
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
janneke dust



Geregistreerd op: 29-6-2010
Berichten: 33
Woonplaats: Wezembeek-Oppem

Bericht Gepost op: Za 22 Jan. 2011 - 18:47 
   Onderwerp: Re: Smartcard (voormalig INDI) rechtstreeks in Flatscreen?
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Zou mogelijk moeten zijn maar TELENET zorgt ervoor dat enkel hun digicorders werken.
In alle Europese landen volstaat een kaart van de kabelmaatschappij maar niet in België.
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
master-magic



Geregistreerd op: 6-10-2005
Berichten: 2952
Woonplaats: Oost-vl Gent

Bericht Gepost op: Wo 26 Jan. 2011 - 3:09 
   Onderwerp: Re: Smartcard (voormalig INDI) rechtstreeks in Flatscreen?
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

als het een indi kaart is dan moet dit lukken mits de juiste CI module die de kaart kan decoderen.

als dit een nieuwe telenet kaart is mag je het vergeten.
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
ron visser
Gast





Bericht Gepost op: Zo 08 Jan. 2012 - 18:05 
   Onderwerp: cam module
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

master-magic schreef:
als het een indi kaart is dan moet dit lukken mits de juiste CI module die de kaart kan decoderen.

als dit een nieuwe telenet kaart is mag je het vergeten.


Als mijn 1e digitale box van telenet van 2007 is, met een losse telenet kaart, dan kan ik hem in een Cam module doen en gaat deze dan werken normaal gezien?? En welke moet ik dan gebruiken, mijn sateliet werkt prima in de cam trouwens (NL)
Naar boven Naar onderkant van pagina
master-magic



Geregistreerd op: 6-10-2005
Berichten: 2952
Woonplaats: Oost-vl Gent

Bericht Gepost op: Zo 08 Jan. 2012 - 23:41 
   Onderwerp: Re: Smartcard (voormalig INDI) rechtstreeks in Flatscreen?
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

als het een telenet kaart is (niet de indi kaart) dan mag je het vergeten in een cam,
die kaart is gepaired met je digibox of corder van telenet.

als het een indi kaart is werkt die normaal wel,zolang ze nog worden ondersteund.
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
kimsamsara



Geregistreerd op: 18-1-2011
Berichten: 6

Bericht Gepost op: Di 07 Feb. 2012 - 11:21 
   Onderwerp: Re: Smartcard (voormalig INDI) rechtstreeks in Flatscreen?
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

master-magic schreef:
als het een telenet kaart is (niet de indi kaart) dan mag je het vergeten in een cam,
die kaart is gepaired met je digibox of corder van telenet.

als het een indi kaart is werkt die normaal wel,zolang ze nog worden ondersteund.


Weet jij welke cam deze kaart ondersteund ??
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
kimsamsara



Geregistreerd op: 18-1-2011
Berichten: 6

Bericht Gepost op: Wo 08 Feb. 2012 - 14:18 
   Onderwerp: Re: Smartcard (voormalig INDI) rechtstreeks in Flatscreen?
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

master-magic schreef:
als het een telenet kaart is (niet de indi kaart) dan mag je het vergeten in een cam,
die kaart is gepaired met je digibox of corder van telenet.

als het een indi kaart is werkt die normaal wel,zolang ze nog worden ondersteund.


Denk je dat het gaat lukken met een Xsarius module ?
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
« Vorig onderwerp - Volgend onderwerp »
Weergave berichten vanaf:     Sorteer berichten:  
Dit forum is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten of onderwerpen is niet mogelijk   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp
Digitale TV - Forum index  Digitale TV - Forum index
Decoder INDI  Decoder INDI
Smartcard (voormalig INDI) rechtstreeks in Flatscreen?  Smartcard (voormalig INDI) rechtstreeks in Flatscreen?
Klik hier voor de andere onderwerpen over Decoder INDI
Pagina 1 van 1
Tijden zijn in GMT + 1 uur

 
Ga naar:  


 
 
Powered by phpBB Group © 2001, 2005
iCGstation by Ray - iOptional © 2003, 2004
Copyright © 2009 iDTV website