InloggenGebruikersnaamWachtwoord
Log me automatisch in bij elk bezoek    
Registreer
Registreer
Zoeken
Zoeken
Log in om je privé berichten te bekijken
Log in om je privé berichten te bekijken
Digitale TV - Forum index » INDI
INDI
 
Zenderaanbod
 Zenderaanbod 

Wat is nodig?
 Wat is nodig? 

Wat kost het?
 Wat kost het? 

Installatie
 Installatie 

Digitale TV - Forum index  Digitale TV - Forum index
INDI  INDI
probleem regio Vlaams brabant: rebooten/vastlopen Indi-box..  probleem regio Vlaams brabant: rebooten/vastlopen Indi-box..
Dit forum is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten of onderwerpen is niet mogelijk   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp
probleem regio Vlaams brabant: rebooten/vastlopen Indi-box..
Auteur Bericht
TX



Geregistreerd op: 2-4-2012
Berichten: 8

Bericht Gepost op: Ma 02 Apr. 2012 - 21:31 
   Onderwerp: probleem regio Vlaams brabant: rebooten/vastlopen Indi-box..
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

sinds vandaag is er blijkbaar een probleem met INDI boxen.
Met de oudere samsung boxen geen probleem.
Maar de 5800 wel, zowel de Receiver als de Recorder.

Ik heb net een aantal boxen getest,
alle 3 zijn ze constant aan het rebooten of lopen vast.
1 receiver heb ik laten doen: 4 keer rebooten en loopt dan vast.

Na wat research blijkt het af te hangen van de netwerkcode.

De box is perfect op te starten als je ze zonder signaal zet.
Zo heb ik dan de netwerkcode van 3 (ROB) naar 2 (TV Limburg) gezet,
resultaat: de box werkt terug perfect na het terug inkoppelen signaal
en kanalen zoeken.

Eens je terug kanalen probeert in te lezen met netwerkcode 3
loopt de box gewoon vast...
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Gast






Bericht Gepost op: Di 03 Apr. 2012 - 12:01 
   Onderwerp: Re: probleem regio Vlaams brabant: rebooten/vastlopen Indi-box..
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Idem in Holsbeek.
Standaardinstellingen teruggezet en netwerkcode 2 gebruikt. Alles gelukkig terug OK nu.

Groeten,
H
Naar boven Naar onderkant van pagina
v
Gast





Bericht Gepost op: Di 03 Apr. 2012 - 14:44 
   Onderwerp: reboot indi
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

idem hier in vaalbeek, bedankt voor de info, het is gelukt...
Naar boven Naar onderkant van pagina
TX



Geregistreerd op: 2-4-2012
Berichten: 8

Bericht Gepost op: Di 03 Apr. 2012 - 17:56 
   Onderwerp: Re: probleem regio Vlaams brabant: rebooten/vastlopen Indi-box..
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

probleem opgelost.

Straks contact gehad met een speciale dienst bij telenet.

Het probleem zat blijkbaar bij Radio Maria die 2x in de radiolijst stond.

Nu lijkt alles terug stabiel na het opnieuw inlezen van kanalen
met netwerkcode 3.

Voor de mensen die hun box vastgelopen is,
gewoon een 10tal seconden de stekker uit het stopcontact trekken
en zo de box opnieuw laten opstarten.

Men zegge het voort (in plaats van naar telenet te bellen) Wink
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
« Vorig onderwerp - Volgend onderwerp »
Weergave berichten vanaf:     Sorteer berichten:  
Dit forum is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten of onderwerpen is niet mogelijk   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp
Digitale TV - Forum index  Digitale TV - Forum index
INDI  INDI
probleem regio Vlaams brabant: rebooten/vastlopen Indi-box..  probleem regio Vlaams brabant: rebooten/vastlopen Indi-box..
Klik hier voor de andere onderwerpen over INDI
Pagina 1 van 1
Tijden zijn in GMT + 1 uur

 
Ga naar:  


 
 
Powered by phpBB Group © 2001, 2005
iCGstation by Ray - iOptional © 2003, 2004
Copyright © 2009 iDTV website