InloggenGebruikersnaamWachtwoord
Log me automatisch in bij elk bezoek    
Registreer
Registreer
Zoeken
Zoeken
Log in om je privé berichten te bekijken
Log in om je privé berichten te bekijken
Digitale TV - Forum index » INDI
INDI
 
Zenderaanbod
 Zenderaanbod 

Wat is nodig?
 Wat is nodig? 

Wat kost het?
 Wat kost het? 

Installatie
 Installatie 

Digitale TV - Forum index  Digitale TV - Forum index
INDI  INDI
Telenet weigert om INDI HD recorder te activeren!!  Telenet weigert om INDI HD recorder te activeren!!
Dit forum is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten of onderwerpen is niet mogelijk   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp
Telenet weigert om INDI HD recorder te activeren!!
Auteur Bericht
silverlight69



Geregistreerd op: 28-9-2011
Berichten: 1

Bericht Gepost op: Ma 03 Okt. 2011 - 20:12 
   Onderwerp: Telenet weigert om INDI HD recorder te activeren!!
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Ik heb onlangs een HD recorder van Indi tweedehands gekocht.
Bij het activeren van de box + smardcard via de helpdesk van Telenet, weigert de helpdesk deze te activeren, omdat de regio waarin ik woon, voorheen bv géén Integan was (heb altijd bij mixtics gezeten= telenet)
Ze zeiden dat dit niet mogelijk was. Dikke zever dus... de box had ik 5 dagen geleden gekocht, en deze aangesloten en heb nog 5 dagen normaal digitaal + de standaard HD zenders kunnen bekijken, omdat de vorige eigenaar deze niet had gedeactiveerd.
Stom van mij...maar mijn bedoeling was dat ik wou geholpen worden om m'n EPG gids van Indi terug aan de praat te krijgen, want ik had namelijk alles al geprobeerd (schijf formatteren, fabrieksinstellingen doen, stekker in - en uit).
In m'n instellingen bij de receiver stond er bij TV-gids: N/A (-1) (dus wou deze niet installeren via een update langs de kabel. Conclusie: Box en smartcard gedeactiveerd door telenet.
Nu is m'n vraag: Kan telenet dit zomaar beslissen om deze box te deactiveren, en zouden ze me daadwerkelijk ook wel kunnen helpen inzake die implementatie?
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
...
Gast





Bericht Gepost op: Wo 04 Apr. 2012 - 13:52 
   Onderwerp: gedeactiveerde indi box
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Beste,

Heb ditzelfde ook aan de hand gehad. Ik wou de indi box gebruiken als 2de box op een andere plaats in het huis, wij hebben ook een telenet digicorder. In het telenet center probeerden ze me wijs te maken dat de box defect was. Bij de telenet helpdesk hetzelfde. Telenet heeft een beleid om inactieve indi boxen niet meer terug te activeren. Met andere woorden dus om de gebruiker een digi corder aan te smeren. wij hebben toen gedreigd om ons hele abonnement bij telenet af te zeggen en over te schakelen naar belgacom. Toen werden we met een andere persoon doorverbonden, iemand van de bemiddelingsdienst. Die op 10 minuten tijd de indi box geactiveerd had en alles werkt nu al een maand of 5 perfect.

Dreigen dus je abonnement af te zeggen !

grtz
Naar boven Naar onderkant van pagina
« Vorig onderwerp - Volgend onderwerp »
Weergave berichten vanaf:     Sorteer berichten:  
Dit forum is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten of onderwerpen is niet mogelijk   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp
Digitale TV - Forum index  Digitale TV - Forum index
INDI  INDI
Telenet weigert om INDI HD recorder te activeren!!  Telenet weigert om INDI HD recorder te activeren!!
Klik hier voor de andere onderwerpen over INDI
Pagina 1 van 1
Tijden zijn in GMT + 1 uur

 
Ga naar:  


 
 
Powered by phpBB Group © 2001, 2005
iCGstation by Ray - iOptional © 2003, 2004
Copyright © 2009 iDTV website