Digitale TV
Meer info
Belgacom TV

INDI

Telenet Digital TV

TV Vlaanderen

Prime
Snel zoeken

Gebruik een trefwoord om te vinden wat u zoekt
  Uitgebreid zoeken
Informatie
XML-RSS bestanden  RSS-feed
Privacyverklaring
E-mail een kennis
Contactinformatie

memo: voor snelle beslissers
Ontdek de voordelen

 Algemeen    

 Woordenboek    
Wat is iDTV? » Ontdek de voordelen

Ontdek de voordelen

Interactieve digitale televisie opent de deuren van de digitale informatiemaatschappij. U krijgt als kijker immers toegang tot allerlei interactieve mogelijkheden zoals e-mail, SMS, chat, informatie enz... U kunt zelfs lopende programma's pauzeren en terugspoelen. Ontdek het zelf via onderstaande demo, beweeg de muis over de icoontjes en klik voor meer info.

Wat is digitale TV?

Met digitale TV of DTV haalt u in de eerste plaats digitaal beeld en geluid in uw huiskamer. U krijgt al uw vertrouwde zenders en een hele reeks nieuwe in superieure digitale kwaliteit. Bij deze digitale zenders hoort onder meer ook een digitale TV-gids met een volledig overzicht van alle programma's op alle zenders voor de komende dagen, steeds bijgewerkt en met de juiste informatie. Om digitale televisie te kijken hoeft u geen nieuw TV-toestel te kopen enkel een settopbox installeren is voldoende.

Wat is interactieve TV?

Interactieve televisie of iDTV gaat verder dan digitale TV. U kunt zelf meespelen met uw favoriete TV-kwis, of achtergrondinformatie opvragen bij uw lievelingsserie. En dat is nog niet alles. Om een film te huren moet u voortaan niet meer naar de videotheek. Met een druk op de knop haalt u uw favoriete film direct op uw TV. Ook shoppen, mailen en bankieren kan vanuit uw luie zetel.

Ervaar de kwaliteit van digitaal beeld en geluid

U geniet echt van wat u ziet en hoort. Het beeld op uw TV-scherm is kleurrijk, haarscherp en realistisch, vergelijkbaar met een DVD. Het digitale geluid stroomt in Dolby Surround de huiskamer binnen en brengt u middenin de actie. Een feest voor de zintuigen. Zelfs met uw huidige televisie en geluidsinstallatie is het effect al opmerkelijk.Ontdek hier hoe het werkt Informatie vinden via TV-sites Ontdek hier Net Gemist


Terug Forum Maak een afdruk van deze pagina Vertel iemand over dit artikel

Copyright © 2007  iDTV website 

Home   Nieuws   Forum     Woordenboek    Informatie    E-mail ons    Vraag en antwoord    TV-Gids  

Digitale TV : Wat is iDTV? - iDTV is digitaal en interactief televisie kijken