Digitale TV
Meer info
Belgacom TV

INDI

Telenet Digital TV

TV Vlaanderen

Prime
Snel zoeken

Gebruik een trefwoord om te vinden wat u zoekt
  Uitgebreid zoeken
Informatie
XML-RSS bestanden  RSS-feed
Het laatste nieuws en tips over digitale televisie toevoegen aan Google Homepage of Google Reader

Het laatste nieuws en tips over digitale televisie toevoegen aan My Yahoo
Privacyverklaring
E-mail een kennis
Contactinformatie

memo: voor snelle beslissers
Interactieve TV-gids

Elektronische TV-gids

Gedaan met rondslingerende of plots verdwenen televisiegidsen. Met iDTV krijgt u een interactieve TV-gids op uw televisiescherm met alle programma's van elke zender mooi overzichtelijk op een rij. Bovendien biedt de elektronische programmagids of EPG u tal van extra's: Een handige zoekfunctie waarmee u snel een programma of film kan vinden. Een soort 'wekker' op uw televisie die u kan instellen zodat u gewaarschuwd wordt wanneer uw favoriete programma van start gaat. Informatie over een programma die u in enkele seconden kan opvragen.

(Elektronische programmagids, elektronische TV-gids, interactieve TV-gids)

Elektronische TV-gids

Handig overzicht

Dankzij de elektronische programmagids kan u met een eenvoudige druk op de knop van uw afstandsbediening het programma-aanbod bekijken. Er is de mogelijkheid om het aanbod te bekijken per zender, per genre en in een overzicht. U wilt bijvoorbeeld kijken naar een kwis, de EPG laat dan zien wat het aanbod aan kwissen is, hoe laat ze beginnen en op welke zenders ze te zien zijn.

Hoe werkt het?

Interactieve digitale televisie brengt een handige interactieve TV-gids of EPG op uw televisiescherm waar alle programma’s van alle zenders overzichtelijk in weergegeven worden. Er is de mogelijkheid om programma's te bekijken per zender, per genre en in een overzicht. Door de "nu-streep" kan u zonder veel moeite zien welke programma's er op een bepaald ogenblik lopen zonder te moeten zappen.

Interactieve TV-gids

Meer info dankzij EPG

De EPG of elektronische programmagids is een onderdeel van interactieve digitale televisie, wanneer u meer informatie over een bepaald programma wil kan u het selecteren. De informatie blijft 5 seconden staan (naam van de zender, het beeldformaat, teletekst aanwezig (TXT), ondertiteling aanwezig (STTL) , huidige tijd, begin en eind tijd van het huidige en het volgende programma alsook de leeftijdsgrens.

Meer info dankzij EPG

Hoe werkt e-mailen via TV? Chatten via het TV-scherm Informatie via TV-sites


Terug Forum Maak een afdruk van deze pagina Vertel iemand over dit artikel

Copyright © 2007  iDTV website 

Home   Nieuws   Forum     Woordenboek    Informatie    E-mail ons    Vraag en antwoord    TV-Gids  

Digitale TV : EPG - Interactieve TV-gids - iDTV is digitaal en interactief televisie kijken