Digitale TV
Meer info
Belgacom TV

INDI

Telenet Digital TV

TV Vlaanderen

Prime
Snel zoeken

Gebruik een trefwoord om te vinden wat u zoekt
  Uitgebreid zoeken
Informatie
XML-RSS bestanden  RSS-feed
Het laatste nieuws en tips over digitale televisie toevoegen aan Google Homepage of Google Reader

Het laatste nieuws en tips over digitale televisie toevoegen aan My Yahoo
Privacyverklaring
E-mail een kennis
Contactinformatie

memo: voor snelle beslissers
Voor een goede werking van deze pagina, gelieve 'scripts toestaan' aan te schakelen

De 6 Premium-kanalen van Be TV op de Coditel-decoders

Dankzij de samenwerking tussen beide ondernemingen kan Coditel zijn abonnees via de nieuwe Cableboxen de zes Premium-kanalen van Be TV aanbieden. Van avant-premières en exclusieve sportuitzendingen tot nooit eerder vertoonde documentaires en de populairste feuilletons: voor dit geïntegreerde aanbod hebben Coditel-klanten voortaan slechts één enkele decoder nodig.

Zes Premium-kanalen

De samenwerking tussen Coditel en Be TV betekent een ware revolutie. De abonnees van de kabelmaatschappij kunnen nu immers via hun Coditel-Cablebox ook profiteren van het Premium-aanbod van Be TV. Om optimaal in te spelen op de behoeften van de klanten biedt Coditel hen naast het huidige uitgebreide tv-aanbod de mogelijkheid om met één decoder ook de zes Premium-kanalen van Be TV te ontdekken: Be 1, Be 1+1h, Be Séries, Be Ciné, Be Sport 1 en Be Sport 2.

Be 1 staat voor avant-premières, exclusieve sportuitzendingen, de nieuwste feuilletons, amusementsprogramma's van de bovenste plank en prestigieuze evenementen. Iets gemist? Geen probleem, alle programma's worden een uur later opnieuw uitgezonden op het kanaal Be 1 + 1h.

Be Séries is het kanaal bij uitstek voor de populairste feuilletons van het moment. Denk maar aan 24, Jericho, The 4400 of Sleeper Cell. Filmliefhebbers zitten dan weer op het juiste adres bij Be Ciné voor de nieuwste films uit alle mogelijke genres.

Ook sportliefhebbers laten we niet in de kou staan. Op twee kanalen, Be Sport 1 en Be Sport 2, kunnen ze exclusief de beste voetbalwedstrijden volgen uit de Engelse, Franse, Duitse, Spaanse en Nederlandse competitie en de Champions League. Ook basket (NBA) en een dertigtal andere sporten komen aan bod.

Een geïntegreerd aanbod

Dankzij de samenwerking met Be TV beschikt Coditel nu over een geïntegreerd aanbod voor alle klanten. Coditel-abonnees die nog niet profiteerden van de waaier aan programma's van Be TV, kunnen daar voortaan wel op afstemmen dankzij hun Coditel-decoder. Klanten die al over een Be TV-decoder beschikken, kunnen die, indien ze dit wensen, gratis ruilen voor een Cablebox van Coditel. Zo kunnen ook zij genieten van alle voordelen van dit nieuwe partnerschap via hun Coditel-decoder. De Cableboxen van Coditel zijn bovendien de meest gesofisticeerde op de Belgische markt. Dankzij hun unieke decoder krijgen de abonnees hun favoriete programma's te zien met de beeld- en geluidskwaliteit van een dvd. Klanten die kiezen voor de Cablebox HD, beschikken over een harde schijf om de Be TV-programma's op te nemen en te bekijken wanneer ze maar willen. Zelfs pauzes inlassen of een programma terugspoelen zijn mogelijk. Ten slotte kunnen de abonnees via hun decoder een volledige programmagids raadplegen, waarmee ze het aanbod op de verschillende kanalen kunnen overlopen en gemakkelijk elk programma van Be TV kunnen selecteren.

Een complementair aanbod in dienst van de abonnees

De samenwerking tussen Coditel en Be TV betekent een nieuwe fase in de geschiedenis van deze twee bedrijven, die elkaar perfect aanvullen: de uitgebreide keuze van Coditel gaat voortaan gepaard met de exclusieve programma's van Be TV. Dit nieuwe geïntegreerde aanbod is een stap dichter bij de grote diversiteit die de kijker steeds meer verwacht. Be TV en Coditel staan voor complementariteit en innovatie in dienst van de abonnees. Ze bieden samen het grootste aanbod kwaliteitskanalen op de Belgische markt. En daar zal het niet bij blijven. De twee partners gaan in de toekomst ook samenwerken op andere gebieden.

Bron: Johan Robberecht - Porter Novelli - 23 oktober 2007

  De laatste digitale TV nieuwsberichten in één oogopslag
   Androme voorziet ATV van vernieuwde DigiText oplossing
   Androme voorziet regionale televisiezenders van digitext oplossing
   Telenet verhoogt prijzen kabeltelevisie
   Goed rapport voor alliantie Telenet met Interkabel
   Films van Twentieth Century Fox nu beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Belgacom TV
  Het digitale TV nieuws nu gratis in uw e-mailbox
Voor een goede werking van deze pagina, gelieve 'scripts toestaan' aan te schakelen

    Uw e-mailadres:   

* Klik hier voor een voorbeeld  

  De iDTV website blijft innoveren. Vanaf nu kan u wekelijks ons digitale TV e-nieuws ontvangen.

  Het e-nieuws bevat alle hoofdpunten van de afgelopen week en vat het belangrijkste digitale
  televisie nieuws samen. Ons e-nieuws is de meest eenvoudige manier om steeds op de hoogte te
  blijven van wat er gebeurt in de wereld van digitale televisie.

  Als u e-nieuws niet langer wenst te ontvangen kan u zich op elk moment uitschrijven.
Terug Forum Maak een afdruk van deze pagina Vertel iemand over dit artikel

Copyright © 2007  iDTV website 

Home   Nieuws   Forum     Woordenboek    Informatie    E-mail ons    Vraag en antwoord    TV-Gids  

Digitale TV : Nieuws - 6 Premium-kanalen - iDTV is digitaal en interactief televisie kijken