InloggenGebruikersnaamWachtwoord
Log me automatisch in bij elk bezoek    
Registreer
Registreer
Zoeken
Zoeken
Log in om je privé berichten te bekijken
Log in om je privé berichten te bekijken
Forum index » Telenet Digital TV
Telenet Digital TV
 
Bestel voordelig online
 Bestel voordelig online 

Forum index  Forum index
Telenet Digital TV  Telenet Digital TV
Programma's van beide digicorders zichtbaar  Programma's van beide digicorders zichtbaar
Dit forum is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten of onderwerpen is niet mogelijk   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp
Programma's van beide digicorders zichtbaar
Auteur Bericht
peter35dalton
Gast





Bericht Gepost op: Do 01 Dec. 2011 - 11:18 
   Onderwerp: Programma's van beide digicorders zichtbaar
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

sinds gisteren kan ik op mijn 2 digicorders ook de programma's zien die op de andere digicorder zijn opgenomen. (1 digicorder boven en 1 dicgicorder beneden)

maar als je bvb boven een programma wil afspelen dat beneden is opgenomen hapert en stottert het programma.

Heeft iemand hier al ervaringen mee ... of is deze nieuwe functionaliteit nog niet 100% operationeel?

Peter
peter 35 dalton hotmail com
Naar boven Naar onderkant van pagina
Tjanne
Gast





Bericht Gepost op: Ma 26 Dec. 2011 - 19:24 
   Onderwerp: Re: Programma's van beide digicorders zichtbaar
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Ik heb hetzelfde probleem, hopelijk weet iemand een oplossing ervoor.

Is ambetant om alle opgenomen programma's van beide digicorders nu te zien in "mijn opnames"
Naar boven Naar onderkant van pagina
Gert-Jan
Gast





Bericht Gepost op: Ma 26 Dec. 2011 - 19:34 
   Onderwerp: Re: Programma's van beide digicorders zichtbaar
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

peter35dalton schreef:
sinds gisteren kan ik op mijn 2 digicorders ook de programma's zien die op de andere digicorder zijn opgenomen. (1 digicorder boven en 1 dicgicorder beneden)

maar als je bvb boven een programma wil afspelen dat beneden is opgenomen hapert en stottert het programma.

Heeft iemand hier al ervaringen mee ... of is deze nieuwe functionaliteit nog niet 100% operationeel?

Peter
peter 35 dalton hotmail com


Je klikt op het huis icoontje van uw digicorder afstandbediening > Dan ga je naar instellingen > Opnames > Opnames delen (paswoord is 9876) > Opnames delen veranderen naar NEEN > Bewaren

Dit doe je bij alle digicorders die je hebt

grtz
Naar boven Naar onderkant van pagina
« Vorig onderwerp - Volgend onderwerp »
Weergave berichten vanaf:     Sorteer berichten:  
Dit forum is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten of onderwerpen is niet mogelijk   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp
Forum index  Forum index
Telenet Digital TV  Telenet Digital TV
Programma's van beide digicorders zichtbaar  Programma's van beide digicorders zichtbaar
Klik hier voor de andere onderwerpen over Telenet Digital TV
Pagina 1 van 1
Tijden zijn in GMT + 1 uur

 
Ga naar:  


 
 
Powered by phpBB Group © 2001, 2005
iCGstation by Ray - iOptional © 2003, 2004
Copyright © 2007 iDTV website