InloggenGebruikersnaamWachtwoord
Log me automatisch in bij elk bezoek    
Registreer
Registreer
Zoeken
Zoeken
Log in om je privé berichten te bekijken
Log in om je privé berichten te bekijken
Forum index » Digibox Telenet
Digibox Telenet
 
Forum index  Forum index
Digibox Telenet  Digibox Telenet
Interactief gedeelte werkt niet meer  Interactief gedeelte werkt niet meer
Dit forum is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten of onderwerpen is niet mogelijk   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp
Interactief gedeelte werkt niet meer
Auteur Bericht
Mac
Gast





Bericht Gepost op: Zo 13 Aug. 2006 - 14:32 
   Onderwerp: Interactief gedeelte werkt niet meer
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Hallo,

Sinds 17 juli ben ik in het bezit van een digibox.Nu sinds gisteren werk de toets met het huisje,de tv gids,tv theek en dergelijke niet meer.Al naar TN gebeld en zij hebben me de box laten resetten,zonder resultaat.Ook hebben ze de smartcard al heractiveerd,nog steeds zonder resultaat.Ok,ik krijg wel een andere digibox toegestuurd,maar wou toch eens weten of nog iemand dit voorgehad heeft?
Naar boven Naar onderkant van pagina
FantasyGhost



Geregistreerd op: 14-12-2005
Berichten: 193

Bericht Gepost op: Zo 13 Aug. 2006 - 17:48 
   Onderwerp: Re: Interactief gedeelte werkt niet meer
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Factory Reset voor DIGICORDER:

  1. OK en PLAY samen indrukken tot 2leds (groen en rood) pinken.
  2. OK en FFW inhouden tot MHP op je digicorder display komt.
  3. Dan komt er het welkomstscherm.
  4. Na een tijdje moet je de keuze in de taal maken.
  5. dan je regiocode invullen op de vakjes "001". En druk op OK
  6. Even wachten omdat hij je zenders terug moet scannen.
  7. Daarna druk je op OK.
  8. Dan zal de Digicorder na een tijdje terug herstarten
  9. Welkomstscherm komt er weer op met op je DGC Display UPGr
  10. Na een tijdje springt hij weer op kanaal 1 waar in principe VTM staat.


Factory Reset voor DIGIBOX:

  1. Druk gelijktijdig op de knoppen "OK", "Menu" en "Back" vooraan op de Digibox.
  2. Op het display van de Digibox zullen kort 3 lampjes aan/uit gaan.
  3. Druk vervolgens gelijktijdig op de knoppen "OK", "MENU" en "CH-".
  4. Houd deze in tot je op het display "MHP" verkrijgt. Laat dan los.
  5. Het Welkomst scherm zal verschijnen.
  6. Hierna krijg je het scherm met taalkeuze Nederlands, Frans, Engels.
  7. Druk op OK bij een van de talen.
  8. Dan kom je op het scherm waar je de Regio moet invoeren. Dat zijn 3 cijfers; naargelang je postcode is dit verschillend. (te vinden in het boekje of bij oudere DGB's op een wit papiertje). vb. voor Overijse postcode 3090 is regiocode 180.
  9. Druk vervolgens op OK, en DGB zal zenders beginnen zoeken.
  10. Nogmaals OK en DGB zal heropstarten.
  11. Welkomstscherm komt tevoorschijn en VTM komt terug op 1.


Laatst aangepast door FantasyGhost op Zo 13 Aug. 2006 - 19:05, in totaal 1 keer bewerkt
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Mac
Gast





Bericht Gepost op: Zo 13 Aug. 2006 - 19:03 
   Onderwerp: Re: Interactief gedeelte werkt niet meer
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

@Fantasyghost dit heeft gewerkt,bedankt! Telenet liet me alleen ok menu en back indrukken,maar dan start alleen de box terug op.
Naar boven Naar onderkant van pagina
Gast






Bericht Gepost op: Za 30 Jul. 2011 - 18:29 
   Onderwerp: Re: Interactief gedeelte werkt niet meer
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Zijn de opgenomen programma's dan ook verwijdert?
Naar boven Naar onderkant van pagina
master-magic



Geregistreerd op: 6-10-2005
Berichten: 2952
Woonplaats: Oost-vl Gent

Bericht Gepost op: Wo 03 Aug. 2011 - 3:00 
   Onderwerp: Re: Interactief gedeelte werkt niet meer
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

als je kiest voor opname's behouden dan worden deze niet verwijderd,
anders onder het huisje gaan (als je dit nog kan)en daar instellingen resetten ofzoiets dat het noemt.
dan kiezen voor resetten met behoud opname's.

ps: je reageert op een bericht van 5 jaar geleden,ondertussen zijn die boxen al veel veranderd,
ga anders eens naar de site van telenet waar je ook de hulp vind,
maar tis beetje zoeken.
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
« Vorig onderwerp - Volgend onderwerp »
Weergave berichten vanaf:     Sorteer berichten:  
Dit forum is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten of onderwerpen is niet mogelijk   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp
Forum index  Forum index
Digibox Telenet  Digibox Telenet
Interactief gedeelte werkt niet meer  Interactief gedeelte werkt niet meer
Klik hier voor de andere onderwerpen over Digibox Telenet
Pagina 1 van 1
Tijden zijn in GMT + 1 uur

 
Ga naar:  


 
 
Powered by phpBB Group © 2001, 2005
iCGstation by Ray - iOptional © 2003, 2004
Copyright © 2007 iDTV website