InloggenGebruikersnaamWachtwoord
Log me automatisch in bij elk bezoek    
Registreer
Registreer
Zoeken
Zoeken
Log in om je privé berichten te bekijken
Log in om je privé berichten te bekijken
Forum index » Digibox Telenet
Digibox Telenet
 
Forum index  Forum index
Digibox Telenet  Digibox Telenet
Wat als mijn Digibox stuk is?  Wat als mijn Digibox stuk is?
Dit forum is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten of onderwerpen is niet mogelijk   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk Ga naar pagina 1, 2  Volgende Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp
Wat als mijn Digibox stuk is?
Auteur Bericht
wal52



Geregistreerd op: 9-10-2005
Berichten: 15
Woonplaats: merksem

Bericht Gepost op: Zo 24 Dec. 2006 - 1:14 
   Onderwerp: Wat als mijn Digibox stuk is?
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

digibox is kapot dat kan toch niet he hij geef geen kik meer wat gaat er nu gebeurenals ik moet toch geen nieuwe moet kopen vergeet het maar..
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
Gast






Bericht Gepost op: Zo 24 Dec. 2006 - 11:37 
   Onderwerp: Re: Wat als mijn Digibox stuk is?
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Bellen é, en onder garantie laten vervangen.
Naar boven Naar onderkant van pagina
schumike



Geregistreerd op: 12-12-2006
Berichten: 65

Bericht Gepost op: Zo 24 Dec. 2006 - 13:57 
   Onderwerp: Re: Wat als mijn Digibox stuk is?
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

wal52 schreef:
digibox is kapot dat kan toch niet he hij geef geen kik meer wat gaat er nu gebeurenals ik moet toch geen nieuwe moet kopen vergeet het maar..


Niet panikeren man,je krijgt een andere gratis en voor niets in de plaats.
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
master-magic



Geregistreerd op: 6-10-2005
Berichten: 2952
Woonplaats: Oost-vl Gent

Bericht Gepost op: Ma 25 Dec. 2006 - 13:11 
   Onderwerp: Re: Wat als mijn Digibox stuk is?
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

wordt via taxipost geregeld,
ze zeggen aan de telefoon waneer ze komen,
wel zorgen dat er iemand thuis is die de handtekening kan zetten en de oude decoder kan meegeven,
smartcard hoeft niet meegegeven te worden daar die dan op de nieuwe ontvanger kan geregistreerd worden,
en je moet dan enkel de ontvanger meegeven,de andere kabels mag je laten liggen,die hebben ze zowiezo toch.
je zal wel moeten terugbellen voor je smartcard dan achteraf te laten heractiveren op je nieuwe box,
je zal dan de code van de box en je kaart moeten doorbellen zodat die aan elkaar gelinkt zijn. Wink
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
cdl



Geregistreerd op: 21-4-2006
Berichten: 12

Bericht Gepost op: Vr 29 Dec. 2006 - 13:29 
   Onderwerp: Re: Wat als mijn Digibox stuk is?
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Dat hangt er van af waar je je Digibox hebt gekocht.
Toen de mijne kapot was (haha, ja mijn Digibox dus he) belde ik naar Telenet en die vertelden me dat ik hem gewoon voor een werkend exemplaar kon gaan omruilen in de winkel waar ik hem gekocht had.

Dus als die van een winkel (Telenet verdeler) komt, even bellen naar Telenet en je kan zelf een andere gaan afhalen.

Indien hij rechtstreeks van Telenet komt zal het vast de procedure zijn die m-m heeft uitgelegd.
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Tom



Geregistreerd op: 11-10-2005
Berichten: 108
Woonplaats: Mechelen

Bericht Gepost op: Zo 07 Jan. 2007 - 14:41 
   Onderwerp: Re: Wat als mijn Digibox stuk is?
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

master-magic schreef:

smartcard hoeft niet meegegeven te worden daar die dan op de nieuwe ontvanger kan geregistreerd worden,


Volgens mij zijn smartcard en digibox aan elkaar gekoppeld en moet je deze dus wel meegeven. Je krijgt ook een nieuwe smartcard bij een omruiling
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
master-magic



Geregistreerd op: 6-10-2005
Berichten: 2952
Woonplaats: Oost-vl Gent

Bericht Gepost op: Zo 07 Jan. 2007 - 15:05 
   Onderwerp: Re: Wat als mijn Digibox stuk is?
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

heb ondertussen nieuws,
in het begin moest men elke keer een nieuwe smartcard aanvragen als je uw box verkocht,
nu kan je uw smartcard meegeven aan de nieuwe koper van je box,
heb dit deze week ook gedaan en die kon mijn smartcard gewoon gebruiken,
enkel moesten ze de smartcard nr weten,
de nr van de box en de nr van de serialcode van de box.
en na 10 minuten konden ze kijken.
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
Bowdigi



Geregistreerd op: 19-12-2005
Berichten: 1045
Woonplaats: Rand van de beschaving

Bericht Gepost op: Wo 17 Jan. 2007 - 23:07 
   Onderwerp: Re: Wat als mijn Digibox stuk is?
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Dikke misere dan, zeker als dit in het weekend gebeurt - zitten al van zaterdagavond zonder telenet digitaal, hebben digibox bij telenet zelf gekocht, kunnen hem niet ruilen in winkel (doen ze eenvoudig NIET) en moeten wachten tot ze het nieuw toestel leveren. In het weekend vanaf zaterdag 17u30 zijn ze niet bereikbaar - hebben dan maandagmorgen DIREKTgebeld zou dinsdag geleverd worden met taxipost, moest effe eerst iets regelen daar we moesten werken en belden terug, werd dan ineens woensdag daar hun server out was (ook een digibox misschien Laughing ). Vandaag tot 18 uur op het werk gebleven om op de digibox te wachten - NADA. Telenet gebeld wordt MORGEN met PONEYEXPRESS - let' hope it's true. Gelukkig heb ik TVV nog en
EEN GOEDE RAAD KOOP TOESTEL BIJ DE LOKALE HANDEL, niet bij TELENET, dan kan je hem daar omruilen Wink . Hoop dat ze bij telenet ook een commerciële geste doen voor het missen van 5 dagen PRIME Rolling Eyes maar dat zal wel ijdele hoop zijn aan de reacties te horen.
ps SMARTCARD moet mee met defecte digibox !! volgens helpdesk.
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
master-magic



Geregistreerd op: 6-10-2005
Berichten: 2952
Woonplaats: Oost-vl Gent

Bericht Gepost op: Wo 17 Jan. 2007 - 23:41 
   Onderwerp: Re: Wat als mijn Digibox stuk is?
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

ik kon die behouden,
ze moesten enkel de oude defecte digibox hebben als de eerste van mij defect was.
ze weten het dus daar soms niet aan de telefoon.
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
Bowdigi



Geregistreerd op: 19-12-2005
Berichten: 1045
Woonplaats: Rand van de beschaving

Bericht Gepost op: Do 18 Jan. 2007 - 15:32 
   Onderwerp: Re: Wat als mijn Digibox stuk is?
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Ondertussen staat de nieuwe er, precies wat sneller, juist effe de kaart moeten activeren via de gratis lijn die hier eigenlijk niet voor is (had me anders de nodige euros gekost) en werd vriendelijk voortgeholpen - binnen het kwartier speelde de kaart. Jammer dat het zo lang moest duren.
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
master-magic



Geregistreerd op: 6-10-2005
Berichten: 2952
Woonplaats: Oost-vl Gent

Bericht Gepost op: Do 18 Jan. 2007 - 16:08 
   Onderwerp: Re: Wat als mijn Digibox stuk is?
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

en welk type heb je nu?????
de DB 101?????
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
« Vorig onderwerp - Volgend onderwerp »
Weergave berichten vanaf:     Sorteer berichten:  
Dit forum is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten of onderwerpen is niet mogelijk   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk Ga naar pagina 1, 2  Volgende Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp
Forum index  Forum index
Digibox Telenet  Digibox Telenet
Wat als mijn Digibox stuk is?  Wat als mijn Digibox stuk is?
Klik hier voor de andere onderwerpen over Digibox Telenet
Pagina 1 van 2
Tijden zijn in GMT + 1 uur

 
Ga naar:  


 
 
Powered by phpBB Group © 2001, 2005
iCGstation by Ray - iOptional © 2003, 2004
Copyright © 2007 iDTV website