Online TVGids (TV-Gids) en Zendergids : Programmagids met radio en TV programma's

Digitale TV
Belgacom TV

INDI

Telenet Digital TV

TV Vlaanderen
Snel zoeken

Gebruik een trefwoord om te vinden wat u zoekt
  Uitgebreid zoeken
XML-RSS bestanden  RSS-feed
Het laatste nieuws en tips over digitale televisie toevoegen aan Google Homepage of Google Reader

Het laatste nieuws en tips over digitale televisie toevoegen aan My Yahoo
E-mail een kennis

memo: voor snelle beslissers
Voor een goede werking van de TVgids en zendergids, gelieve 'scripts toestaan' aan te schakelen.

Overzicht van wat er vandaag, vanavond, deze middag, deze avond, deze namiddag, morgen, overmorgen, deze week, volgende week of over 14 dagen op radio en TV is te zien en te horen. Volledig programmagids en programmaoverzicht van VRT, één, Ketnet/Canvas, VTM, KANAALTWEE, VT4, VijfTV, Vitaya, KanaalZ, Actua TV, Nederland 1, Ned 2, Ned 3, Tel Sell, La Une, La Deux, ARTE, RTL TVI, Club RTL, AB3, TF1, France 2, France 3, France 4, France 5, TV5, ARD, Rai Uno, TVE, TRT, BBC Prime, BBC World, BBC1, BBC2, TCM, Hallmark, Cartoon/TCM, Jetix, Boomerang, Nickelodeon Junior, MTV/Nick, MTV Base, MTV Hits, MTV2, VH1, VH Classic, Mezzo, TRACE TV, JIM, TMF, Sky News, EuroNews, CNN, CNBC Europe, ESPN Classic, Motors TV, Extreme Sport, NASN, Eurosport, Eurosport 2, Discovery, Discovery Civilisation, Discovery Travel & Living, Discovery Science, A1 Adventure One, Animal Planet, Fashion TV, E! Entertainment, Club, National Geographic, Playboy TV, Adult Channel, X-Passion, Gay-Passion, Prime Sport, Prime Sport2, Prime One, Prime One +1, Prime Action, Prime Action +1, Fezztival, Prime Movies, ATV, AVS Eeklo, AVS Gent, AVS Oudenaarde, Focus, Kanaal 3 Dendermonde, Kanaal 3 Sint-Niklaas, Ring-TV, ROB, RTV Geel, RTV Herenthout, RTV Mechelen, RTV Turnhout, TV Brussel, TV Limburg, WTV, Be 1, Be Ciné 1, Be Ciné 2, Be Sport 1, Be Sport 2. De TVGids en zendergids geeft een volledig gratis online overzicht van o.a. sportprogramma's, films, series, soaps, documentaires, nieuws en muziek op de vertrouwde analoge alsook op alle digitale zenders of kanalen. TVGids voor zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.
Nu en straks op Telenet Digital TV
Nu en straks op TV