InloggenGebruikersnaamWachtwoord
Log me automatisch in bij elk bezoek    
Registreer
Registreer
Zoeken
Zoeken
Log in om je privé berichten te bekijken
Log in om je privé berichten te bekijken
Forum index » INDI
INDI
 
Zenderaanbod
 Zenderaanbod 

Wat is nodig?
 Wat is nodig? 

Wat kost het?
 Wat kost het? 

Installatie
 Installatie 

Forum index  Forum index
INDI  INDI
Geen signaal bij Vitaya  Geen signaal bij Vitaya
Dit forum is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten of onderwerpen is niet mogelijk   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp
Geen signaal bij Vitaya
Auteur Bericht
Andyt
Gast





Bericht Gepost op: Do 10 Apr. 2008 - 12:29 
   Onderwerp: Geen signaal bij Vitaya
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Sinds een paar dagen kan ik Vitaya niet meer ontvangen. Er komt een melding op dat er geen signaal is??

Iemand nog problemen mee?
Naar boven Naar onderkant van pagina
INDI



Geregistreerd op: 11-3-2008
Berichten: 40

Bericht Gepost op: Do 10 Apr. 2008 - 16:40 
   Onderwerp: Re: Geen signaal bij Vitaya
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Vitaya zit op frequentie die zeer gevoelig is voor storingen. Samen met TCM, EXQI, Cartoon Network, RaiUno, TVE, TVP, TCM.... Dit ligt waarschijnlijk aan de antennekabel of de binnenhuisbekabeling. Controleer deze kabels. Sluit de indi zo rechtstreeks mogelijk aan op de kabeldistributie. Gebruik bij voorkeur de meegeleverde antennekabel.
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Gast






Bericht Gepost op: Vr 11 Apr. 2008 - 8:52 
   Onderwerp: Re: Geen signaal bij Vitaya
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

iNDI is rechtstreeks aangesloten en met de meegeleverde kabel. Heb alles nagekeken en nog steeds niets..... Het heeft de eerste dagen trouwens wel zonder problemen gegaan.... heel raar.
Naar boven Naar onderkant van pagina
natte



Geregistreerd op: 27-9-2006
Berichten: 1222

Bericht Gepost op: Vr 11 Apr. 2008 - 19:20 
   Onderwerp: Re: Geen signaal bij Vitaya
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

bel naar je dispatscher en vraag de supervisor
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Gast






Bericht Gepost op: Zo 13 Apr. 2008 - 16:37 
   Onderwerp: Re: Geen signaal bij Vitaya
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Andyt schreef:
Sinds een paar dagen kan ik Vitaya niet meer ontvangen. Er komt een melding op dat er geen signaal is??

Iemand nog problemen mee?


Sedert gisteren kan ik meerdere zenders niet meer ontvangen, enkel TV1 en VTM werken nog. Ook ik krijg melding dat er geen signaal is....
Weet iemand een oplossing?
Naar boven Naar onderkant van pagina
vanneke
Gast





Bericht Gepost op: Wo 07 Mei. 2008 - 20:51 
   Onderwerp: Re: Geen signaal bij Vitaya
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Hallo,

hier het zelfde probleem. weinig of geen vitaya sinds enkele weken. Ik kwam eens zoeken of er nog mensen klachten hadden.
Weet er iemand raad?

bedankt
Naar boven Naar onderkant van pagina
Gast






Bericht Gepost op: Di 17 Jun. 2008 - 13:44 
   Onderwerp: Re: Geen signaal bij Vitaya
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Versterker plaatsen, had hetzelfde probleem en ontvang nu alle zenders weer zonder problemen.
Naar boven Naar onderkant van pagina
danclo



Geregistreerd op: 11-3-2008
Berichten: 7
Woonplaats: Vlaams-Brabant

Bericht Gepost op: Di 17 Jun. 2008 - 19:55 
   Onderwerp: Re: Geen signaal bij Vitaya
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

Ja, heb een paar weken geleden ook een versterker geplaats, wat een verbetering, en niet alleen voor de storingsgevoelige zenders maar zelfs de sterke zenders zoals bv. VTM zijn nog scherper.
Als ik nu naar de receiverstatus het signaalniveau kijk heb ik twee volledig gekleurde balken, daarvoor had ik bij signaalsterkte nooit een gekleurd vakje en bij signaalkwaliteit slechts tot aan het eerste groene vakje.
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
master-magic



Geregistreerd op: 6-10-2005
Berichten: 2952
Woonplaats: Oost-vl Gent

Bericht Gepost op: Di 17 Jun. 2008 - 20:21 
   Onderwerp: Re: Geen signaal bij Vitaya
Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp Reageer met quote

wel opletten dat je de ruis enzo ook niet versterkt,
zou in sommige gevallen slechter beeld geven.
maar als het werkt is het goed.
versterkers hebben hun voor en nadelen soms.
je moet weten wat je doet en dat het zeker zou helpen,alvast veel plezier verder ermee.
Naar boven Naar onderkant van pagina
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
« Vorig onderwerp - Volgend onderwerp »
Weergave berichten vanaf:     Sorteer berichten:  
Dit forum is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten of onderwerpen is niet mogelijk   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk Vertel een vriend of kennis over dit onderwerp
Forum index  Forum index
INDI  INDI
Geen signaal bij Vitaya  Geen signaal bij Vitaya
Klik hier voor de andere onderwerpen over INDI
Pagina 1 van 1
Tijden zijn in GMT + 1 uur

 
Ga naar:  


 
 
Powered by phpBB Group © 2001, 2005
iCGstation by Ray - iOptional © 2003, 2004
Copyright © 2007 iDTV website







Meer info Meer infoMeer info
Belgacom TV

iN.Di

Telenet Digital TV

TV Vlaanderen

Prime